Zero Delay Encoder – Arcade controller setup

Welcome Page Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project Zero Delay Encoder – Arcade controller setup

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of izzaz izzaz 1 year, 5 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #83519
    Profile photo of davidesm
    davidesm
    Participant

    Alright, having some trouble getting this figured out now.

    I had been using a USB SNES controller and had it configured properly. Now I have built a little bartop cabinet and have 8 Happ buttons and a Happ joystick running through a Zero Delay Encoder to use as a “usb gamepad”.

    Upon launching I can easily set up the joystick and buttons to work in the emulation station controller configuration but when I launch games it goes back to thinking there should be a USB SNES controller plugged in and nothing works.

    I assume I have to reset some commands somewhere or what not. Looking for a little help.

    #83523
    Profile photo of davidesm
    davidesm
    Participant

    Figured it out myself… Thanks.

    #112758
    Profile photo of izzaz
    izzaz
    Participant

    Hi i know it has been a while but can you please explain how you resolved the issue? i am using a zero delay as well and same issue happens when pulling up games

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar