Zelda Ocarina of Time Black Screen

Welcome Page Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project Zelda Ocarina of Time Black Screen

This topic contains 3 replies, has 1 voice, and was last updated by  epe9686518 2 years, 7 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #100070

    epe9686518
    Participant

    I am trying to run Zelda on mupen64plus—testing with the rice video plugin. The game boots fine, and I can hear the menus and buttons all work, but it’s a completely black screen for some reason. I have tried hitting x/m to switch video modes and thus far have had no luck getting the screen to show despite the game running fine in the background. Anyone have any ideas whats going on with this?

    #100082

    epe9686518
    Participant

    Also noticed the error when it’s booting the rom, not sure if this is normal or not but might help some:

    Error: failed to get display size

    Not sure if that has anything to do with the problem i am having or not

    #100086

    epe9686518
    Participant

    As a note, I am on Retropie 3.0 beta 2 for the record.

    #100143

    epe9686518
    Participant

    Fixed it by updating retropie setup script and reinstalling the mupentesting emulator. Everything works great now!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

PLEASE NOTE: All orders that are placed between January 14th and January 28th will be shipped on January 29th. Dismiss