Yet another (GPIO) controller issue

Welcome Page Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project Yet another (GPIO) controller issue

This topic contains 1 reply, has 1 voice, and was last updated by  currypaul 3 years ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #84057

    currypaul
    Participant

    Hi everyone,

    at first I want to thank for this amazing project. About a year ago I bought my raspberry Pi for streaming stuff to my TV, but this project here is much more amazing.
    Actually I’m trying to build my own retro console in a simple box. For this I got some old PS2-like controllers which work fine for NES and SNES stuff. (Thanks to floob for his videos, they are very noob friendly)
    For emulating an megadrive/genesis I organized some old original megadrive/genesis controllers (3 Buttons + START) to connect them to the GPIO Pins.
    After working this out and connecting tis correctly (joystick test works fine) I’m not able to get the controller runnning in my megadrive emulator (Gens?).

    So what do I need to configure to get this work.
    Do you need any controller files to check them?

    #84284

    currypaul
    Participant

    Is there any idea how to get this work or are some infos missing

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

PLEASE NOTE: All orders that are placed between January 14th and January 28th will be shipped on January 29th. Dismiss