Weird Retroarch menu behavior

Home Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project Weird Retroarch menu behavior

This topic contains 1 reply, has 1 voice, and was last updated by Profile photo of thejuice thejuice 1 year, 11 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #101915
    Profile photo of thejuice
    thejuice
    Participant

    Hi, I experience a weird behavior with the in-game retroarch menu.

    First, I can enter and exit with the hotkeys with no problem, any number of times I want. I can navigate sub-menus, change shader, etc…
    But once I select “save state” once, it goes back to the game and I can never go back to the main menu, and instead every time I press the hotkeys, it saves the state once more, and does not open the menu.

    I have been seeing this since version 3 beta 3
    I updated to beta 4 just to be sure, and see the same problem.

    Pi Model: 2B
    RetroPie Version Used: 3.0.0 Beta 3
    Built From: SD Image (beta 3) => Binary (beta 4)
    USB Devices connected: one joypad (DragonRise)
    Controller used: DragonRise
    Error messages received: none
    How to replicate the problem: Open a game, enter in retroarch menu (I have Start+B set as hotkeys), select “save state”. The retroarch menu won’t open anymore.

    Thanks for your help.

    #102042
    Profile photo of thejuice
    thejuice
    Participant

    Hi, it also happens if I do “Resume Content”. Having done that, I cannot enter the menu again…

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar