Unable to access RetroPie Setup Script

Welcome Page Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project Unable to access RetroPie Setup Script

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  petrockblog 2 years, 4 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #105953

    darquegk
    Participant

    Over the past few weeks, I’ve been unable to access the RetroPie Setup Script, from the code or from the main EmulationStation menu.

    When I try to run sudo ./retropie_setup.sh I get this message:

    /home/pie/RetroPie-Setup/scriptmodules/packages.sh: line 250: /home/pie/RetroPie/scriptmodules/ports/Super: No such file or directory
    Module /home/pie/RetroPie-Setup/scriptmodules/ports/Super is missing valid rp_module_id
    Module /home/pie/RetroPie-Setup/scriptmodules/ports/Super is msising valid rp_module_desc

    Did something go wrong in my machine, or is there something I can do to fix this error?

    #105960

    petrockblog
    Keymaster

    you updated your retropie-setup script at a point where it was temporarily broken due to a wrongly named file – but this was before the 3.0 image so you are not running with an up to date retropie. I would start from 3.0

    You can manually fix this by doing “git pull” in the RetroPie-Setup folder from terminal.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

PLEASE NOTE: All orders that are placed between January 14th and January 28th will be shipped on January 29th. Dismiss