screen position problem after update

Welcome Page Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project screen position problem after update

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of knight2087 knight2087 1 year, 7 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #109804
    Profile photo of knight2087
    knight2087
    Participant

    hello everyone,

    I have an issue with the position of the screen ingame, the screen is on the bottom left of the TV. Before the position of the screen was on the middle.
    The only thing i did is an update of the retroach package from source. It’s not a problem with the overscan (i tried a lot of different think), and i only have the problem ingame with the emulators based on retroarch (nes, snes, genesis), on mupen64plus it’s good.
    I checked everything in the retroarch.cfg but nothing is different.
    I try to find the solution for couple of hour without success, do you have an idea ?

    Thanks

    #109806
    Profile photo of herbfargus
    herbfargus
    Member

    Might be a similar bug:

    https://github.com/libretro/RetroArch/issues/2386

    Upstream source installs run the risk of instability, binaries are built to be more stable.

    #109818
    Profile photo of knight2087
    knight2087
    Participant

    hello,
    yes exactly the same. Hope there will be a fix soon.
    However, is there a possibility to install a version from 4 days ago ?
    Thanks

    #109821
    Profile photo of petrockblog
    petrockblog
    Keymaster

    Just re-install from binary and you get a slightly older version that works.

    #109825
    Profile photo of knight2087
    knight2087
    Participant

    Ok i’ll try this solution and post it if the problem is solved.

    EDIT: installed with binary and it works. Do you know the version’s number of this binary ?

    thanks

    #109913
    Profile photo of knight2087
    knight2087
    Participant

    hello,
    there is a fix now, we can update from source :
    https://github.com/libretro/RetroArch/issues/2386
    thanks

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar