Rom Loading Setup Controller & Shader

Home Forums RetroPie Project Controller Configuration in RetroPie Rom Loading Setup Controller & Shader

Tagged: 

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by Profile photo of sten23 sten23 2 years ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #98940
    Profile photo of sten23
    sten23
    Participant

    I made a video of the messages I am getting I’m not sure what is causing them. Im trying to get rid of them as they slow down my gameplay when loading and exiting the roms.

    https://www.youtube.com/watch?v=a5ttDQ4kR2U

    This is the current configuration for my SNES/BestRoms
    =====# All settings made here will override the global settings for the current emulator core
    video_shader = “/opt/retropie/emulators/RetroArch/shader/snes_phosphor.glslp”
    video_shader_enable = “true”
    video_smooth = “false”
    savestate_auto_save = “false”
    savestate_auto_load = “true”
    savefile_directory = “/home/pi/RetroPie/roms/snes/000BEST000”
    savestate_directory = “/home/pi/RetroPie/roms/snes/000BEST000”
    video_font_size = “16”
    input_state_slot_increase = “i”
    input_state_slot_decrease = “o”
    input_player1_joypad_index = “0”
    input_player1_b_btn = “2”
    input_player1_a_btn = “1”
    input_player1_y_btn = “3”
    input_player1_x_btn = “0”
    input_player1_l_btn = “4”
    input_player1_r_btn = “5”
    input_player1_start_btn = “9”
    input_player1_select_btn = “8”
    input_player1_l_y_plus = “-1”
    input_player1_up_axis = “-1”
    input_player1_l_y_minus = “+1”
    input_player1_down_axis = “+1”
    input_player1_l_x_minus = “-0”
    input_player1_left_axis = “-0”
    input_player1_l_x_plus = “+0”
    input_player1_right_axis = “+0”

    input_enable_hotkey_btn = “8”
    input_save_state_btn = “4”
    input_exit_emulator_btn = “9”
    input_load_state_btn = “5”
    input_volume_up = “2”
    input_volume_down = “1”

    video_fullscreen = “false”
    video_windowed_fullscreen = “false”
    video_message_color = “9932cc”
    video_rotation = “0”

Viewing 1 post (of 1 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar