psp retroarch settings problem

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of cooky069 cooky069 1 year, 4 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #120600
    Profile photo of cooky069
    cooky069
    Participant

    I’m having a problem accessing settings for psp ( i want to change the overlay ). I go into the retropie menu, select retroarcrh configuration, then advanced settings and in to the menu where you have the list starting with edit all retroarcrh and all the systems listed below. I scroll down to psp and select it but I get an error message with something about syntax error.it doesn’t stay on screen long enough to read it properly before it quits back to the main ui . Where can I find a log of the error to post it here to get more help?

    #120602
    Profile photo of herbfargus
    herbfargus
    Member

    /tmp/runcommand.log

    #120659
    Profile photo of cooky069
    cooky069
    Participant

    ok iv’e tried getting the runcommand.log up in nano but just get a blank page. however i did manage to copy down the error that appears on screen which is as follows

    /home/pi/RetroPie-Setup/scriptmodules/helpers.sh: line 361: “6”: syntax error operand expected (error token is “”6″”)

    Panic over i sorted it . seems that a config file must have been corrupted . simply copied over my back up config files and it fixed it

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar