Not work any game in MAME4ALL-pi

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by Profile photo of josico josico 2 years, 8 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #81679
    Profile photo of josico
    josico
    Participant

    Hi!

    I want play in mame4all-pi in my rasp but never work!

    The problem is never found “parts” of rom and also comment requires files are missing…use the recomended files to play in this emulator, MAME4ALL 0.37b5, correct?

    Have fullset and never game can be open, always same error..I see other topic and its recomended change dir rom to play:

    PATH=/home/pi/RetroPie/emulators/mame4all-pi/roms

    Then move fullset 0.37b5 but same…NOT WORK!!

    The complete configuration in es_system is:

    
        <system>
            <fullname>MAME</fullname>
            <name>mame</name>
            <path>/opt/retropie/emulators/mame4all-pi/roms</path>
            <extension>.zip .ZIP</extension>
            <command>/opt/retropie/supplementary/runcommand/runcommand.sh 4 "/opt/retropie/emulators/mame4all-pi/mame %BASENAME%"</command>
            <!-- alternatively: <command>/opt/retropie/emulators/RetroArch/installdir/bin/retroarch -L /opt/retropie/emulatorcores/imame4all-libretro/libretro.so --config /opt/retropie/configs/all/retroarch.cfg --appendconfig /opt/retropie/configs/mame/retroarch.cfg %ROM% </command> -->
            <platform>arcade</platform>
            <theme>mame</theme>
        </system>

    Some problem?
    Need another version of rom?

    Do not understand the problem 🙁

Viewing 1 post (of 1 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar