Mupen64Plus Mario Kart – Can't push start?

Welcome Page Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project Mupen64Plus Mario Kart – Can't push start?

Tagged: 

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by  gizmo98 2 years, 11 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #84168

    jimmyv93
    Participant

    Hi.

    So I managed to get Mario Kart 64 working smoothly on my Raspberry Pi (EmulationStation Mupen64Plus). Problem is, when I start up Mario Kart 64, it prompts me to “PUSH START BUTTON”. In the config file, it looks like that’d be Enter (key(“13”)) just the default that is, but nothing happens when I click it! Escape doesn’t take me away from Mario Kart 64 either, it’s like it doesn’t detect my keyboard at all!

    All my .cfg settings are default, except the video ones that are required to make Mupen64Plus work properly. My keyboard works fine in RetroPie elsewise.

    Anyone have any ideas?

    Attachments:
    #84170

    jimmyv93
    Participant

    Scroll lock works for some reason, it lights a button on the keyboard and freezes Mario Kart 64. Caps lock doesn’t even light a button.

    #84173

    jimmyv93
    Participant

    Same problem in Ocarina of Time and and Mario..

    #86489

    bobbington101
    Participant

    I have the same problem

    #86510

    gizmo98
    Participant

    Sounds like you are using RetroPie 2.3 or a early 2.4.x release. Please try this:

    N64 roms not working

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

PLEASE NOTE: All orders that are placed between January 14th and January 28th will be shipped on January 29th. Dismiss