missing mame roms

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of Floob Floob 1 year, 11 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #101771
    Profile photo of d8thstar
    d8thstar
    Participant

    So I accidentally did a full binary install via retro pie configure.

    I have everything up and running again except for mame. I am running ad mame 1.2 and my roms are located in /media/2TB/roms/mame/roms

    These roms have been rebuilt and we’re working fine before but I haven’t played with it in a while and forgot where I set the rom path. I know it’s in two locations but I can’t remember where.

    Can anyone help?

    #101799
    Profile photo of herbfargus
    herbfargus
    Member
    #101802
    Profile photo of d8thstar
    d8thstar
    Participant

    I keep my rims on an external HD so my rom path has to be different and it worked before.

    so the above page doesn’t help but thanks.

    #101803
    Profile photo of herbfargus
    herbfargus
    Member

    I apologise, I misunderstood your question. Is this what you were referring to?

    Loading ROMs from USB drive, MAME issue?

    #101815
    Profile photo of Floob
    Floob
    Member

    There are also paths mentioned here if that helps:

    advMAME 106 CHD games?

    RetroPie help guides --> https://goo.gl/Yfy8kj
    Please read this before asking for help --> http://goo.gl/eLErnl

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar