Mednafen PCE Fast Does Not Boot iso + cue

Welcome Page Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project Mednafen PCE Fast Does Not Boot iso + cue

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by  charco 2 years, 7 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #99795

    charco
    Participant

    I noticed that the R Pi 2 port of Libretro Mednafen PCE Fast does not support .iso extensions even though these run on RetroArch on other platforms (tested Wii and Windows versions with same disc image). A lot of my PC Engine Super CD games are in this format, is it possible to play them on the R Pi 2?

    #99945

    Mutex
    Participant

    I am using .cue/.iso roms in mednafen-pce.
    Make sure you have the syscard3.pce in your BIOS folder. Then check your es_systems.cfg (probably in /etc/emulationstation) to see if your entry for the pc engine has .iso added to the supported file endings. Also if you are using .cue files check if the filename of the .iso file is the same name as the one written down in your cuefile. (it’s case sensitive)

    #99963

    charco
    Participant

    I tried that but it still doesn’t run.

    #99970

    Omnija
    Participant

    Is it possible that your rom(s)/game(s)/bio(s) are defective?
    Have you also tried the Mednafen PCE not (fast) version?

    #99984

    charco
    Participant

    No it is definitely not the bios or the images as they are tested with Libretro PCE on 2 other playforms and work flawlessly.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

PLEASE NOTE: All orders that are placed between January 14th and January 28th will be shipped on January 29th. Dismiss