lr-mame2003 Wont Run Anything

Home Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project lr-mame2003 Wont Run Anything

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of simillarian simillarian 1 year, 5 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #112422
    Profile photo of simillarian
    simillarian
    Participant

    I can’t seem to run any ROMs with lr-mame2003. Not a single ROM. I have used “mame2003-lr-no-clones-no-neogeo.xml” to rebuild and followed the instructions provided up higher on the page. I am rebuilding from a full 0.162 set. I am new to this, but I have also successfully rebuilt ROMs for lr-fba-next and lr-imame4all without any problems.

    List of some ROMs I have tried (including many more)…

    1941: Counter Attack
    Alien vs Predator
    Galaxian
    Street Fighter
    Super Street Fighter II
    TMNT 1 & 2

    #112447
    Profile photo of herbfargus
    herbfargus
    Member

    It could be the dat file (there may have been issued with that one as I never tested it). Try building with the non filtered .dat file and see if you get any results

    https://github.com/RetroPie/RetroPie-Setup/wiki/Managing-ROMs

    #112478
    Profile photo of simillarian
    simillarian
    Participant

    Still not working. After I posted this I noticed that there is a new version. I would have installed 3.3 and see how it works first had I known.

    #112578
    Profile photo of dankcushions
    dankcushions
    Participant

    mame 2003 uses mame .78 so I would try and rebuild from that if possible. I think that dat should work (I created it:)). did you download it from https://github.com/RetroPie/RetroPie-Setup/wiki/Managing-ROMs ? that’s where I personally upload to.

    I’ll double check later tonight I uploaded the right one!

    #112609
    Profile photo of simillarian
    simillarian
    Participant

    Yes, that is where I downloaded it. I am getting the .78 romset now. I will update on how it goes. Thank you 🙂

    #112766
    Profile photo of simillarian
    simillarian
    Participant

    It’s still not working.

    #112769
    Profile photo of simillarian
    simillarian
    Participant

    I decided to just upgrade to 3.3. Everything is working perfectly now 🙂

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar