Issue loading SNES emulator

Welcome Page Forums RetroPie Project New to RetroPie? Start Here! Issue loading SNES emulator

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  smegz0r 2 years, 5 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #98907

    smegz0r
    Participant

    Pi Model: 2B
    RetroPie Version Used: 3.0.0 Beta 2
    Built From: SD Image
    USB Devices connected: Madcatz Street Fighter 4 Xbox 360 controller
    Controller used: Madcatz Street Fighter 4 Xbox 360 controller
    Error messages received: See below
    Guide used: None, just flashed using Win32 Disk Imager
    File: /home/pi/RetroPie/roms/snes/ActRaiser.smc
    Attachment of config files: No changes from default
    How to replicate the problem:

    I’ve uploaded a few SNES roms to this installation from the downloaded 3.0.0. Beta 2 SD Image. When I try to launch any (eg. ActRaiser above) I get a blank screen asking me to press x or m to configure launch options and that the Sound Buffer has been initialised to 4096 samples. The screen hangs. /tmp/runcommand.log contains the following:

    RetroArch: rarch_log_libretro: [libretro INFO] :: Frontend supports RGB565 – will use that instead of XRGB1555.
    RetroArch [ERROR] :: load_content_dont_need_fullpath :: Could not read content file “/home/pi/RetroPie/roms/snes/ActRaiser.smc”.
    RetroArch [WARN] :: gl_glsl_init :: [GL]: Stock GLSL shaders will be used.
    RetroArch [WARN] :: udev_input_init :: [udev]: Couldn’t open any keyboard, mouse or touchpad. Are permissions set correctly for /dev/input/event*?

    Any ideas?

Viewing 1 post (of 1 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/