F-Zero don't work with Retropie 3.0

Welcome Page Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project F-Zero don't work with Retropie 3.0

This topic contains 5 replies, has 4 voices, and was last updated by  auswear 2 years, 3 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #107246

    blackwyche
    Participant

    Hi all.

    Some SNES games, included F.Zero don’t work with Retropie 3.0 in my Raspberry 2.
    It worked well with Retropie 2.x, but fails when launched with last release.
    I tried reinstalling snes emulator from binaries as described in previous messages, but don’t work.
    Somebody tried to solve this?
    Thanks in advance.

    #107249

    leefy
    Participant

    Have you tried different roms? When you say “don’t work” does it glitch when it’s loaded or not load at all?

    I say this because I had a similar issue when i changed to the new retropie and i think it was rom issue. I had to get another one. But having said that….I had to reinstall retropie completely a couple of times due to me screwing it up so that may be the answer. Do a fresh full reinstall then update all your scripts etc.

    #107251

    ekstreme
    Participant
    #107253

    blackwyche
    Participant

    Non working games are loaded, but don’t start. Emulator returns to select game screen.
    I’m using same roms I used in Retropie 2.x.
    I’m using first Retropie 3.0 release.
    I will download Retropie 3.0 again and install it.
    Thanks.

    #107254

    blackwyche
    Participant

    Updated snes from source, and works for now !!

    Thanks.

    #107311

    auswear
    Participant

    Just change emulator to Pocketsnes. It’s Common issue with SuperFX games

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

PLEASE NOTE: All orders that are placed between January 14th and January 28th will be shipped on January 29th. Dismiss