DGEN MAME NEOGEO bugs retropie 1.61 beta image

Home Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project DGEN MAME NEOGEO bugs retropie 1.61 beta image

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of petrockblog petrockblog 3 years, 12 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #2226
    Profile photo of marador
    marador
    Participant

    I post this comment with my bugs using retropie

    RPI 512 ram

    DGEN

    Black screen and return ES (composite) ( i change in path line 1 to 2)

    MAME

    Very slow

    NeoGeo

    Graphips bugs, sound bugs and slow emulation
    bad run path on script ES

    Snes—>> PERFECT!

    #2236
    Profile photo of marador
    marador
    Participant

    For example in Neo Geo, the default path is /arm-linux-gngeo and the file is named gnegeo ( i remember that bug).

    Other bug is that the folder bios does not exists.

    Could you fix it, to not change everytime installing retropie image?

    Thanks!

    #2245
    Profile photo of petrockblog
    petrockblog
    Keymaster

    Please report all your fixes at the Github repository at https://github.com/retropie/RetroPie-Setup/issues?state=open. You would make things most easy for me, if you could create a pull request there.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar