Cant Pair My PS3 pad to the Pie, constantly vibrates.

Home Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project Cant Pair My PS3 pad to the Pie, constantly vibrates.

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of blockaboots blockaboots 2 years, 3 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #89903
    Profile photo of blockaboots
    blockaboots
    Participant

    I have followed the guides on pairing your PS3 pad to the Pi but when i start up emulationstation and turn on the ps3 pad it will vibrate constantly whilst the 4 sync lights light up in sequence and go back and forth a few times and then stop vibrating and all 4 sync lights will be on constantly and the pad will be unresponsive in emulationstation.

    Any ideas what the issue might be?

    #89981
    Profile photo of umut
    umut
    Participant

    I have exactly the same issue with my regular ps3 controllers. Based on the replies I get, it has something to do with the ps3controller.sh

    You can look in the topic I created: http://blog.petrockblock.com/forums/topic/ps3-bluetooth-problem/#post-89980

    I hope this get resolved soon.

    #90046
    Profile photo of blockaboots
    blockaboots
    Participant

    Hmm how come other people are able to get the ps3 pad working wirelessly just fine?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar