Reply To: GLiden64 Plugin will not run rooms all other plugins work

Welcome Page Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project GLiden64 Plugin will not run rooms all other plugins work Reply To: GLiden64 Plugin will not run rooms all other plugins work

#121328
Profile photo of mallipa
mallipa
Participant

I was able to run it using the commands you posted in github and didn’t get any errors (game worked fine with GLiden64). I did chmod 777 the mupen64plus directory. However when I run it from emulation station it still doesn’t work. All the other plugins work fine. do you think it could be other settings that caused the problem?

Reading symbols from /opt/retropie/emulators/mupen64plus/bin/mupen64plus...(no debugging symbols found)...done.
(gdb) tty /dev/tty1
(gdb) run
Starting program: /opt/retropie/emulators/mupen64plus/bin/mupen64plus --noosd --fullscreen --gfx mupen64plus-video-GLideN64.so --configdir /opt/retropie/configs/n64 --datadir /opt/retropie/configs/n64 /home/pi/RetroPie/roms/n64/Mario\ Kart\ 64\ \(U\)\ \[\!\].z64
[Thread debugging using libthread_db enabled]
Using host libthread_db library "/lib/arm-linux-gnueabihf/libthread_db.so.1".
[New Thread 0x72699460 (LWP 1113)]
[New Thread 0x70697460 (LWP 1114)]
[New Thread 0x6fe97460 (LWP 1115)]
[New Thread 0x6f697460 (LWP 1116)]
[New Thread 0x6ee97460 (LWP 1117)]
[New Thread 0x6e697460 (LWP 1119)]
[New Thread 0x6de97460 (LWP 1120)]
[Thread 0x6de97460 (LWP 1120) exited]
[New Thread 0x6de97460 (LWP 1121)]
[Thread 0x6de97460 (LWP 1121) exited]
[Thread 0x6e697460 (LWP 1119) exited]
[Thread 0x72699460 (LWP 1113) exited]
[Thread 0x6ee97460 (LWP 1117) exited]
[Thread 0x6f697460 (LWP 1116) exited]
[Thread 0x6fe97460 (LWP 1115) exited]
[Thread 0x70697460 (LWP 1114) exited]
[Inferior 1 (process 1110) exited normally]

Skip to toolbar