We can't find any systems

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of yves79 yves79 2 years, 1 month ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #90524
    Profile photo of yves79
    yves79
    Participant

    Hello,
    First, sorry for my bad english.
    I have installed on a Raspbian RetroPie (using Retropie-setup)
    When i launch emulationstation i have this message:
    We can’t find any systems! Check path…

    I have check the path in es_system, and the path is correct.
    Have you a idea?

    #90550
    Profile photo of Roo
    Roo
    Participant

    I recommend you install RetroPie from the SD card image.

    http://blog.petrockblock.com/retropie/retropie-downloads/

    #90561
    Profile photo of robertybob
    robertybob
    Participant

    You’ve put ROMs into the correct folders before loading Emulationstation?

    #90779
    Profile photo of yves79
    yves79
    Participant

    Hi,
    @robertybob I have put the rom’s into correct folder.

    @Roo I dont want use retropie distrib, while my pi has kodi and mpd installed.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar