USB ROM transfer not working reboot loop

Home Forums RetroPie Project New to RetroPie? Start Here! USB ROM transfer not working reboot loop

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of herbfargus herbfargus 1 year, 4 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #112407
    Profile photo of reason
    reason
    Participant

    New to Retropie and downloaded the newest image. I have configured everything and then i do the system restart to pull the ROMs in form USB the system goes in to a restart loop. Retropie splash screen in to the Emulation station loading screen then errors out and repeats. Only way to do anything is to re-image the SD card. No matter what i do the error continues to occur.

    The USB has the folder retropie and the device fomrated the folders and the auto USB feature is enabled.

    Any ideas?

    #112483
    Profile photo of reason
    reason
    Participant

    Is there anyway just to put the roms on the SD card? Im trying to get this set up for my son for Xmas. Have held off giving it to him because I dont want to give him something he cant play with right now.

    #112494
    Profile photo of herbfargus
    herbfargus
    Moderator

    https://github.com/RetroPie/RetroPie-Setup/wiki/First-Installation#transferring-roms

    You can do it over the network, or with the cp command from the usb, make sure its formatted to fat32 first.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar