USB controllers disconnecting in Retroarch

Home Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project USB controllers disconnecting in Retroarch

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 1 reply, has 1 voice, and was last updated by Profile photo of jcarlin jcarlin 2 years, 10 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #8217
    Profile photo of jcarlin
    jcarlin
    Participant

    Hi!
    New to the forums and wondering if anyone could help me with a problem. Currently using a wired Xbox 360 controller which appears to work fine in EmulationStation but shows a disconnected notification at the lower of the screen once a rom is selected and ran in RetroArch. At first this problem seemed to disconnect and the reconnect the controllers quite frequently obviously interrupting gameplay. Now the controllers just disconnect and do not want to reconnect. I don’t seem to any problem with the cables, everything is connecting and plugged in ok.

    Any help at all would be appreciated.
    Thanks

    #8252
    Profile photo of jcarlin
    jcarlin
    Participant

    Problem solved, simply upgraded my power supply.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar