Unrecognized roms, controllers not responding in game.

Home Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project Unrecognized roms, controllers not responding in game.

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of petrockblog petrockblog 3 years, 10 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #2176
    Profile photo of nicosuave214
    nicosuave214
    Participant

    The first problem I am encountering is that even though I have loaded roms on the device, only atari 2600 roms appear in the emulation station. The second problem I have is that when I am playing one of these games, the game does not respond to my SNES controllers. The controllers work fine in the emulation station. I dont know if they only don’t respond to the atari emulator, but i need some help. If anyone knows how to help me out with this, please do. I’m trying to make a nice b-day present for my dad by giving him all the old games he used to play and im sort of running out of time. Again, help if you can.

    #2201
    Profile photo of petrockblog
    petrockblog
    Keymaster

    Regarding the ROMs and controller issues I would suggest to have a look at the wiki, https://github.com/retropie/RetroPie-Setup/wiki.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar