UAE and BerryBoot

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of spfunnell spfunnell 2 years, 7 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #54578
    Profile photo of spfunnell
    spfunnell
    Participant

    Hi all

    I tested UAE4All on a clean RetroPie install and it worked great. So I made a squashfs image of that build so that I could multi boot with BerryBoot.

    However now if I start UAE4All, I only get a black screen, although the emulator is working as I can hear sound.

    I’ve copied the config.txt settings from the non-squashfs image into the BerryBoot settings but that hasn’t made a difference, even though they do seem to be applied.

    Anyone any ideas what else I might have missed?

    Thanks
    Simon

    #54822
    Profile photo of dizzycrosby
    dizzycrosby
    Participant

    I haven’t tried the UAE4All but I have played around with the BerryBoot idea. I ended up ditching BerryBoot because you can only have one config and cmd file. And say you want overclock, run a different resolution, etc on the different OS’s you can’t. What you change on one changes on all.

    I ended up using the “Raspberry Pi Noobs” build because it lets you configure different config and cmd files per OS. Switching OS’s isn’t too difficult.

    http://www.raspberrypi.org/downloads/

    #55553
    Profile photo of spfunnell
    spfunnell
    Participant

    I hadn’t realised that Noobs did dual boot. I thought it was just a simple install for beginners. I’ll take a look.

    Cheers
    Simon

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar