Trouble with Gert VGA

Home Forums Community General discussion Trouble with Gert VGA

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by Profile photo of nugg nugg 1 year, 6 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #107451
    Profile photo of nugg
    nugg
    Participant

    Posted this in a subforum, and didn’t get any replies, so I thought I’d try posting here.

    Im a noob here, trying to learn as much as I can here. I wanted to have HDMI with the option of VGA on my retropie 2 board, so I installed the Gert VGA unit. Sadly I cant seem to get the video to output over VGA with Retropie. The software installation I followed was for a default Raspbian build and not for a Retropie build so that might be why I am having issues. The board claims to be able to output HDMI and VGA at the same time but upon further reading it sounds like setting up the software end of things isnt so simple for the dual output. I’m quite new to linux and the raspberry pi so my technical skills when it comes to linux and the software side of things is pretty limited. If anyone could help, it would be greatly appreciated.

Viewing 1 post (of 1 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar