Trouble setting up GBA bios

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

Tagged: ,

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of dredd90 dredd90 2 years, 9 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #18530
    Profile photo of dredd90
    dredd90
    Participant

    Hi everyone,

    Retropie and Raspberry newbie here. I just got my a Raspberry 512 B+ the other day. I was wondering if you guys could help me figure out how to place the GBA bios that I have in the correct directory? I’ve tried different variations of the correct command and keep hitting a wall. Any idea what I’m doing wrong?

    Attachments:
    #18737
    Profile photo of nbonaparte
    nbonaparte
    Participant

    It’s “/opt/retropie/emulators/gpsp/raspberrypi”
    You just missed an “s” at the end of “emulators”.

    #18923
    Profile photo of flipbug
    flipbug
    Participant

    You can’t write to that directory via FTP my default, but you can write the file elsewhere and use a MV command eg:

    mv /pi/retropie/bios/GBA_BIOS.bin /opt/retropie/emulators/gpsp/raspberrypi/GBA_BIOS.bin

    #18955
    Profile photo of dredd90
    dredd90
    Participant

    Thanks, it worked!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar