Step by step Amiga set-up (help!)

Home Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project Step by step Amiga set-up (help!)

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 0 replies, has 0 voices, and was last updated by Profile photo of catshammers PaulL 2 years, 7 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #54219
    Profile photo of catshammers
    PaulL

    Hello!

    I set-up retropie last week and I love it. I’m pretty new to this all with not alot of linux / techincal knowledge. I got it all working thanks to some really handy step by step instructions.

    However, I can’t seem to get any Amiga Roms to load through Emulation Station. I just get a black screen and have to restart the Pi.

    I’ve had a read through of some forum posts but it’s a bit confusing as some are quite old.

    Would someone be able to give a a fool proof guide to how i get this working?

    Am i right in saying that i have to install and save kick.rom somewhere? Do i do this through the PI’s SD card? Apologies for being rubbish!

    The forum posts seem to suggest that the Amiga emulator is run outside of the emulation station UI but I’m not sure if that’s just because old versions didn’t have the Amiga emulator preloaded.

    Thanks in advance for any help.

    PS. Retropie is amazing – thanks.

Viewing 1 post (of 1 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar