Snes Emulator help

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by Profile photo of kitchuk kitchuk 1 year, 10 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #99207
    Profile photo of kitchuk
    kitchuk
    Participant

    I keep getting this output in the tmp text file when loading snes games. I don’t know why its suddenly started doing this. Anyone have an idea?

    RetroArch: rarch_log_libretro: [libretro INFO] :: Frontend supports RGB565 - will use that instead of XRGB1555.
    RetroArch [WARN] :: patch_content :: Did not find a valid content patch.
    RetroArch: rarch_log_libretro: [libretro INFO] :: No ROM file header found.
    PPU.RenderSub = 0
    PPU.FullClipping = 1
    Settings.Transparency = 1
    Settings.SpeedhackGameID = 0
    PPU.SFXSpeedupHack = 0
    coldata_update_screen = 1
    RetroArch: rarch_log_libretro: [libretro INFO] :: "SUPER MARIO ALL_STARS" [checksum ok] LoROM, 16Mbits, ROM+RAM+BAT, NTSC, SRAM:64Kbits, ID:____, CRC32:925637C7
    RetroArch [WARN] :: gl_glsl_init :: [GL]: Stock GLSL shaders will be used.
    /opt/retropie/supplementary/runcommand/runcommand.sh: line 671:  6234 Segmentation fault      /opt/retropie/emulators/retroarch/bin/retroarch -L /opt/retropie/libretrocores/lr-snes9x-next/snes9x_next_libretro.so --config /opt/retropie/configs/snes/retroarch.cfg "/home/pi/RetroPie/roms/snes/Super Mario All-Stars (USA).zip" --appendconfig /tmp/retroarch.cfg
    

Viewing 1 post (of 1 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar