select button not working on zelda link to the past

Home Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project select button not working on zelda link to the past

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 1 reply, has 1 voice, and was last updated by Profile photo of csabin csabin 3 years, 1 month ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #5439
    Profile photo of csabin
    csabin
    Participant

    Hello,
    This is my first post on this website so I apologize if any information is missing. I have set up my controller for retropie and it seems to be working on most games. I started playing Zelda link to the past on snes and I noticed that when I hit select to save the same the menu would not appear. I have checked my configurations and they seem to be correct. Has anyone else noticed this issue with Zelda? I’m not sure what games use the select button so I havent been able to check the issue with other games. The controller I am using is a logitech precision. I have also included retroarch.cfg. Please let me know if any more information is required.

    Any help is apreciated, thanks

    #5440
    Profile photo of csabin
    csabin
    Participant

    It seems I cannot attach the .cfg file. I have pasted it here

    input_player1_joypad_index = “0”
    input_player1_b_btn = “1”
    input_player1_y_btn = “0”
    input_player1_select_btn = “8”
    input_player1_start_btn = “9”
    input_player1_up_axis = “-1”
    input_player1_down_axis = “+1”
    input_player1_left_axis = “-0”
    input_player1_right_axis = “+0”
    input_player1_a_btn = “2”
    input_player1_x_btn = “3”
    input_player1_l_btn = “4”
    input_player1_r_btn = “5”
    input_player1_l2_btn = “6”
    input_player1_r2_btn = “7”

    input_player2_joypad_index = “1”
    input_player2_b_btn = “1”
    input_player2_y_btn = “0”
    input_player2_select_btn = “8”
    input_player2_start_btn = “9”
    input_player2_up_axis = “-1”
    input_player2_down_axis = “+1”
    input_player2_left_axis = “-0”
    input_player2_right_axis = “+0”
    input_player2_a_btn = “2”
    input_player2_x_btn = “3”
    input_player2_l_btn = “4”
    input_player2_r_btn = “5”
    input_player2_l2_btn = “6”
    input_player2_r2_btn = “7”

    input_enable_hotkey_btn = “9”
    input_exit_emulator_btn = “7”

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar