Scraping data not saved in ES

Home Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project Scraping data not saved in ES

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of doedeer doedeer 2 years ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #95897
    Profile photo of doedeer
    doedeer
    Participant

    Hey there guys, I’m running on a RPi2, installed Retropie v3.0 Beta 2.

    I have copied over some PSX bin/cues successfully but after having gone through the game list and manually entering CD data (CD 2/2… CD 4/4… etc) and rebooting, EmulationStation has not saved any of my entries.

    Can someone help me with this problem?

    Thanks much, love the RetroPie project.

    • This topic was modified 2 years ago by Profile photo of doedeer doedeer.

    #95899
    Profile photo of herbfargus
    herbfargus
    Moderator
    #95901
    Profile photo of doedeer
    doedeer
    Participant

    Thank you for your very prompt reply, I will do as directed via the link and report my outcome.

    Note, I accidentally replied to the thread provided and can’t delete post!

    #95904
    Profile photo of herbfargus
    herbfargus
    Moderator

    Luckily I can 😀 I’ve deleted it. I’m going to report this as a bug on github since you’re not the only one who has had this issue.

    #95908
    Profile photo of Floob
    Floob
    Moderator

    Hey there guys, I’m running on a RPi2, installed Retropie v3.0 Beta 2.

    I have copied over some PSX bin/cues successfully but after having gone through the game list and manually entering CD data (CD 2/2… CD 4/4… etc) and rebooting, EmulationStation has not saved any of my entries.

    Can someone help me with this problem?

    Thanks much, love the RetroPie project.

    I’m assuming you do this when ES is quit and is definitely not running?
    You can confirm with “ps -u pi”

    RetroPie help guides --> https://goo.gl/Yfy8kj
    Please read this before asking for help --> http://goo.gl/eLErnl

    #95915
    Profile photo of doedeer
    doedeer
    Participant

    Floob, actually I was entering scraped game data while using ES and then rebooting to find saves not applied.

    Problem now solved, the assistance is greatly appreciated.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar