ROM Trouble

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of Floob Floob 1 year, 7 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #104949
    Profile photo of zelphy
    zelphy
    Participant

    Hi guys. New user here. Got RetroPie up an running today (I think). I’m having success with about 50% of my NES roms and having 0 success with any SNES ones. I’m able to play them all on my mac with various emulations, but nothing on my Pi. For the ones that don’t work, I’ll click on them and the emulator will go to black screen with some text and then it will revert back to the list. Same thing with SNES. Any thoughts?

    Thanks in advance.

    #104953
    Profile photo of momaw27
    momaw27
    Participant

    Are your SNES games zipped?

    #104985
    Profile photo of zelphy
    zelphy
    Participant

    Nope, all unzipped and synced via the auto USB stick updater. I reinstalled RetroPie but still having trouble :/

    #104987
    Profile photo of Floob
    Floob
    Moderator

    @zelphy
    Try this
    https://github.com/RetroPie/RetroPie-Setup/issues/946#issuecomment-130401096

    RetroPie help guides --> https://goo.gl/Yfy8kj
    Please read this before asking for help --> http://goo.gl/eLErnl

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar