Retropie still keeps asking me to configure input at start

Home Forums RetroPie Project Controller Configuration in RetroPie Retropie still keeps asking me to configure input at start

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 2 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of jeppe jeppe 1 year, 8 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #103702
    Profile photo of syrupdash
    syrupdash
    Participant

    Every time I turn off the RPi 2 and turn it back on, Emulation Station keeps saying No Gamepad Detected and I have to press and hold the button to configure the button settings. This was fine at first but after a week, it’s really starting to get annoying.

    The bluetooth dongle and PS3 controller works perfectly but am I right in thinking that the “PS” button on the controller has to be pressed during the splashscreen or is there something I’m overlooking? I even configured the Retroarch controller setting but still nothing.

    #103703
    Profile photo of mayki
    mayki
    Participant

    SOLUTION:
    http://blog.petrockblock.com/forums/topic/bluetooth-connection-prompt/

    #103756
    Profile photo of jeppe
    jeppe
    Participant

    Thanks for link 😀

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar