problem with FFVI and Seiken3

Home Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project problem with FFVI and Seiken3

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of krux02 krux02 2 years, 5 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #82814
    Profile photo of ghilo89
    ghilo89
    Participant

    Hi guys!
    I have a problem with these two games
    The problem is: when I’m on the world map, I can’t see the minimap: I only see the red dot that indicates my position (actually, it’s more of a problem for FFVI than S3, because the minimap is useless there xD).

    Does somebody know how to fix this problem?

    #82818
    Profile photo of krux02
    krux02
    Participant

    looks more like a bug in the emulator than anything that you can fix with settings. So everything you can do at the moment might be a bug report to the emulator you are using. The only option that I remember right now is, that on some snes emulators you can often disable some layers, maybe one of the is turned off. But by default everything should have been turned on, so I doubt that this is the problem.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar