Newbie needs help

Home Forums RetroPie Project New to RetroPie? Start Here! Newbie needs help

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of herbfargus herbfargus 12 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #121738
    Profile photo of ribbsy
    ribbsy
    Participant

    Hi
    I am not sure if this is the right place and I know I probably have not put in enough info but I do not have much knowledge
    I have an arcade set up using a pc and hyperspin which I kinda understand and last week got a pi 3. I moved over the snes, master system xxxxxx spectrum and mega drive games over (only have the ones I own!!)
    I also have 7 mame roms which work great in hyperspin.

    After transferring them the snes mega drive and master systems work perfectly in emulationstation (got the latest retro pie image) but the 7 mame games and the spectrum ones do not work
    When you click on them the screen goes black with a little white flicker in top left then goes back to game selection screen.
    I have put in a neogeo.zip file as that seemed to be a popular fix on google but still same issue

    I am sure it is something so simple I will kick myself but my Linux knowledge is zero so poking about is not much of an option for me lol

    Any help greatly appreciated

    Thanks

    #121742
    Profile photo of herbfargus
    herbfargus
    Moderator
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar