N64 – Pulling my hair out!

Home Forums RetroPie Project New to RetroPie? Start Here! N64 – Pulling my hair out!

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 3 replies, has 4 voices, and was last updated by Profile photo of choccyhobnob choccyhobnob 1 year, 8 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #102996
    Profile photo of zanie420
    zanie420
    Participant

    I cannot get any roms to run under any of the N64 emulators, including the experimental testing builds. I am at my wits end. Please someone help. I KNOW I had it working at before.

    I start the rom from the list and it cycles back to the list. I check /tmp/runcommand.log, but it is empty. Is there any log output I am missing that may tell me what the hell is going on?

    I have tested the roms on PC and the work fine…

    • This topic was modified 1 year, 8 months ago by Profile photo of zanie420 zanie420.

    #103002
    Profile photo of gutossn
    gutossn
    Participant

    What’s version of Retropie you are using? I’m use 2.6 and the Mupen64Plus works great! Super Mario 64, Mario Kart 64, Diddy Kong Racing and Star Fox running fine! Both ROMs are USA version.

    Raspberry Pi B+ - Mini Bartop Arcade - Retropie 2.6!

    Raspberry Pi 2 + PS3 Controller Wireless - Retropie 2.6!

    #103020
    Profile photo of adcooney
    adcooney
    Participant

    What’s version of Retropie you are using? I’m use 2.6 and the Mupen64Plus works great! Super Mario 64, Mario Kart 64, Diddy Kong Racing and Star Fox running fine! Both ROMs are USA version.

    I am also running 2.6 and Mupen64Plus and have similar experience except when using 4 controllers on those exact games too.

    #103285
    Profile photo of choccyhobnob
    choccyhobnob
    Participant

    My first guess is that you have the rom zipped, try unzipping it

    I’m on 3.0 one of us should be able to help you out.

    Raspberry Pi 2 + Retropie3.2.1 + 2 x PS3 Wireless + Logitech K400

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar