Mupen64plus freezing/crashing? (RP3)

Home Forums RetroPie Project New to RetroPie? Start Here! Mupen64plus freezing/crashing? (RP3)

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of trixster trixster 1 year, 2 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #119066
    Profile photo of liquidream
    liquidream
    Participant

    Hi all,

    Is anyone else experiencing “freezing” with the N64 emulator (mupen64plus) on the Raspberry Pi 3 (RetroPie v3.6)?

    I can play a game (like Mario64) for a few minutes, then the whole Pi locks up (can’t SSH in to do anything) and have to pull the power. As far as I can tell, it’s not overheating (doesn’t seem to get much above 61°C) and I’m using the official Pi power lead with no additional items plugged into USB.

    I found what seemed like a similar issue here, but I’ve tried switching the AudioDriver and still crashes. I’ve also tried building the Emulator from source, in case it’s a fixed bug, but still occurs.

    Any ideas?

    Thanks in advance! :o)

    • This topic was modified 1 year, 2 months ago by Profile photo of liquidream liquidream.

    #119355
    Profile photo of trixster
    trixster
    Participant

    Yep, I’ve found exactly the same problem, particularly with games using the rice plugin.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar