mame4all settings do not save in latest 2.6 RetroPie

Home Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project mame4all settings do not save in latest 2.6 RetroPie

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 1 reply, has 1 voice, and was last updated by Profile photo of cacophony555 cacophony555 2 years, 1 month ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #91685
    Profile photo of cacophony555
    cacophony555
    Participant

    I started with a fresh RetroPie 2.6 a couple days ago and also did an update to the latest binaries. Everything works great with the exception of mame4all, which doesn’t remember my controller settings.

    To be clear I’m talking about the standalone mame4all, not the retroarch core. I’ve tried doing a “chown -R pi:pi” on the mame4all executable directory and confirmed that it changed the ownership of that dir and its contents to user pi. I’ve also verified that the corresponding config directory and contents are owned by pi (though not sure that this dir is even used in this case).

    But if I launch mame4all via the Emulation Station or the command line, and then press TAB to edit controller settings, they only persist for that single session.

    Any suggestions for how to fix? Should I file a bug?

    #91742
    Profile photo of cacophony555
    cacophony555
    Participant
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar