keyboard input problem

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of chdez77076 chdez77076 2 years, 3 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #84064
    Profile photo of chdez77076
    chdez77076
    Participant

    I have this problem where my keyboard works fine thru out all all of the gui of emulationstation and it works fine while in-game but I don’t like where certain keys are mapped.
    I preseed f1 to pull up the menu options to change the inputs but when I try to remap the keys it won’t read my keyboard and or register anything.

    Please help me out!

    • This topic was modified 2 years, 3 months ago by Profile photo of chdez77076 chdez77076.

    #84070
    Profile photo of Floob
    Floob
    Moderator

    Edit the main retroarch.cfg for hotkeys.

    Its at
    /opt/retropie/configs/all/retroarch.cfg

    RetroPie help guides --> https://goo.gl/Yfy8kj
    Please read this before asking for help --> http://goo.gl/eLErnl

    #84073
    Profile photo of chdez77076
    chdez77076
    Participant

    Thank you very much!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar