Image Backup Problem

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of atimmins atimmins 1 year, 4 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #111672
    Profile photo of lg416
    lg416
    Participant

    I have retroPie setup exactly how I want it and everything works perfect. I made a backup image of my SD Card using win32 disk imager and I wrote the image on another SD Card to test and it worked but when I load a Mame game it just crashes on loading. Tried another backup image and that one worked and some of the mame games worked, but some games had bad roms on the rom check for the game on startup.

    any suggestions? would be nice to have a backup image of my perfectly working setup

    #111809
    Profile photo of atimmins
    atimmins
    Participant

    Maybe it is something specific to mame. I have used backups for consoles and haven’t had any problems. One thing I did notice through, was that the overclock settings that run smoothly on one raspberry pi made a second one freeze and crash. I had to lower the overclock settings for the second one to get it to work. If your trying both the original and the backup on the same pi, then I don’t have any help for you. Sorry.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar