How do i fix menus?

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of AmadhiX AmadhiX 2 years, 2 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #86069
    Profile photo of gambler3k
    gambler3k
    Participant

    I seemed to messed up the artwork or something when i deleted some default stuff in rom folders to make the systems go away from ui. How do i fix this without reinstalling everything again.
    pic of problem

    #86094
    Profile photo of AmadhiX
    AmadhiX
    Participant

    Looks like you might be able to download the original theme from this thread:

    http://blog.petrockblock.com/forums/topic/theme-simple-1-1/

    #86111
    Profile photo of gambler3k
    gambler3k
    Participant

    noob question, how do i replace it?

    #86120
    Profile photo of AmadhiX
    AmadhiX
    Participant

    Actually, it looks like there’s an even newer version on his page, here:
    http://blog.nilsbyte.de/downloads/

    To completely replace the broken theme (in RetroPie 2.3 or 2.4, at least), delete the /etc/emulationstation/themes/simple folder and replace it with the simple folder from the downloaded zip file. I would make a backup first, just in case.

    Once it’s working, if you want to try editing it again, I would recommend making a copy of the simple folder with a different name, and making the edits there. That will effectively create a new theme that you can switch to from the start->UI menu in EmulationStation. If that breaks, you can always switch it back.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar