gpSP failing to launch under EmulationStation

Home Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project gpSP failing to launch under EmulationStation

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of aergan aergan 3 years, 3 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #4135
    Profile photo of aergan
    aergan
    Participant

    Hi,
    I’m having trouble with getting gpSP to launch under emulationstation.
    command.sh: line 13: 2675 Aborted /home/pi/RetroPie/emulators/gpsp/raspberrypi/gpsp /home/pi/RetroPie/roms/gba/nameofrom.gba

    If I exit emulationstation, I lose local USB keyboard access as well.

    If I launch gpsp from the console, it loads and functions fine.

    Kernel: 3.10.26+ #628 PREEMPT Fri Jan 10 17:18:51 GMT 2014 armv6l
    Latest Raspbian packages applied via dist-upgrade today.

    Any help greatly appreciated.

    #4169
    Profile photo of RetroMarine
    RetroMarine
    Participant

    Did you add the BIOS file?

    Sent from my C5155 using Tapatalk

    #4172
    Profile photo of aergan
    aergan
    Participant

    Yes, it works when not launched via emulationstation as stated in original post.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar