Frozen visuals (but game keeps playing) in Sega emulation

Home Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project Frozen visuals (but game keeps playing) in Sega emulation

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of ratsflif ratsflif 2 years, 1 month ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #92214
    Profile photo of strawberrytau
    strawberrytau
    Participant

    Hi folks,

    I am finding that with Sega Master System and Megadrive I’m getting screen freezes where the video locks up, but the game seems to keep running in the background (from the sound effects that seems to be what’s happening). Has anyone else experienced this? Any fixes?

    #92386
    Profile photo of ratsflif
    ratsflif
    Participant

    I had the same thing happen to me while playing a two player game of Streets of Rage 2. The video locked up about half way through the 3rd level, music kept playing but controls wouldn’t respond. Had to reboot the pi, I haven’t had any time to troubleshoot the issue, was hoping it was a one time deal, maybe not.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar