Forum strangeness

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of petrockblog petrockblog 1 year, 3 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #112625
    Profile photo of shoothere
    shoothere
    Participant

    Hi all,

    just as a quick note: I logged in to the forums on my iPhone and found a “different version” of the forums than those I get when I visit them with my browser.

    On my Phone I see this post:

    http://blog.petrockblock.com/forums/topic/controller-help-psx-emulation/

    But but entering it in the browser results in a 404.

    Weeeeiiiiirddddddd hahaha!

    #112634
    Profile photo of buzz
    buzz
    Keymaster

    Due to server move and DNS updating.

    #112635
    Profile photo of buzz
    buzz
    Keymaster

    Some posts made to the old server are “lost” as it was on during the migration (still is). shouldnt be more than an hours worth (ttl on the dns)

    • This reply was modified 1 year, 3 months ago by Profile photo of buzz buzz.
    #112639
    Profile photo of petrockblog
    petrockblog
    Keymaster

    Sorry for that! The old server has been shutdown now.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar