Exit Problem in atari800 Emulator

Home Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project Exit Problem in atari800 Emulator

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of David David 2 years, 4 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #19032
    Profile photo of spiffo
    spiffo
    Participant

    Hi, I can’t seem to exit out of the atari800 emulator.

    I haven’t altered the retroarch.cfg file yet in any way and pressing escape exits out of the atari2600 emulator just fine so it must be something to do with the atari800 emulator I guess.

    Can anyone help ?

    #20097
    Profile photo of spiffo
    spiffo
    Participant

    OK, Bump !

    I tried adding:

    input_enable_hotkey_btn = “8”
    input_exit_emulator_btn = “9”

    To the end of the /all/retroarch.cfg file and again that exits fine from the Atari2600 Emulator by pressing the ‘Start’ and ‘Select’ buttons together.

    Doesn’t work in the Atari800 Emulator though šŸ™

    #83159
    Profile photo of David
    David
    Participant

    F9 exits the Atari800 emulator. I have not found a way to remap the keys. F4 is the “start” button.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar