Error uploading rooms by ftp

Home Forums RetroPie Project New to RetroPie? Start Here! Error uploading rooms by ftp

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of aleks81 aleks81 1 year, 8 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #104991
    Profile photo of aleks81
    aleks81
    Participant

    Hi,

    I don’t know what’s going on when I try to upload rooms using the ftp client but there are some roms uploading fine and the most part of roms aren’t. I’m getting a failure connection and the roms just upload like 40%
    Any idea what could be happen?

    Attachments:
    #104995
    Profile photo of herbfargus
    herbfargus
    Moderator

    Its possible your SD card is corrupted. Did you make sure to expand your filesystem with raspi-config first? You could also be having issues with your network/WiFi dongle.

    #105001
    Profile photo of aleks81
    aleks81
    Participant

    I just installed the retropie 3.0 on the formatted SD card. I didn’t make the raps-config thing… is it late for do that? :O

    • This reply was modified 1 year, 8 months ago by Profile photo of aleks81 aleks81.
    #105003
    Profile photo of herbfargus
    herbfargus
    Moderator

    Follow this guide and you should be fine.

    https://github.com/RetroPie/RetroPie-Setup/wiki/First-Installation

    #105005
    Profile photo of aleks81
    aleks81
    Participant

    It’s working!!! Thanks a lot man

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar