Emulation Station game selector

Home Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project Emulation Station game selector

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of lilbud lilbud 1 year, 10 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #99981
    Profile photo of lilbud
    lilbud
    Participant

    For some reason, in the retropie menu of ES, the selector will move down, but in random places, a box of the same color will appear where the selector was, this happens on no other console page. Help me fix this problem

    #99995
    Profile photo of labelwhore
    labelwhore
    Participant

    maybe reinstall ES?

    http://www.th3rdwave.com/tracks/
    ^^ my other hobby

    #100015
    Profile photo of lilbud
    lilbud
    Participant

    How do you reinstall ES?

    #100017
    Profile photo of labelwhore
    labelwhore
    Participant

    It’s one of the options from the retropie setup script that you used during the initial install process. Make sure to update the install script first.

    http://www.th3rdwave.com/tracks/
    ^^ my other hobby

    #100027
    Profile photo of lilbud
    lilbud
    Participant

    I used the sd card image, version 3 beta 1, what in that case?

    #100029
    Profile photo of labelwhore
    labelwhore
    Participant

    same solution. You need to run retropie_setup.sh from the terminal.

    TBH, the problem sounds really odd. if reinstalling ES doesn’t do it, I really have no other guesses other than to try fresh from the latest image.

    http://www.th3rdwave.com/tracks/
    ^^ my other hobby

    • This reply was modified 1 year, 10 months ago by Profile photo of labelwhore labelwhore.
    • This reply was modified 1 year, 10 months ago by Profile photo of labelwhore labelwhore.
    #100033
    Profile photo of lilbud
    lilbud
    Participant

    That worked, thank you, this problem arose when i was making my own ES theme. with that problem gone, i might release it.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar