Duplicate key responses in PSX

Home Forums RetroPie Project Controller Configuration in RetroPie Duplicate key responses in PSX

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of buzz buzz 1 year, 9 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #101268
    Profile photo of brucem
    brucem
    Participant

    I’ve mapped my IPAC (keyboard encoder), but when I play, all the buttons work except two, which seem to have secondary functions – the one button seems to put the emulator into a turbo mode (everything starts working much faster), pressing it again goes back to normal speed, and another button seems to go into frame by frame mode (each press goes to the next frame) and I can’t get out of the mode

    The two keys are ‘space’ and ‘k’. Is there any way to make sure these 2 buttons perform the game functions and not these special functions (i.e. turbo and frame-by-frame)?

    #101280
    Profile photo of buzz
    buzz
    Keymaster

    im working on some changes in the next day or two that should improve this for the next beta, but for now you can try the hotkey option in the supplementary menu and disable the hotkey button or something or change it to something else. That may well sort it.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar