C64 display issues

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of buzz buzz 2 years, 1 month ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #92049
    Profile photo of supergameco
    supergameco
    Participant

    Hi,

    I am running RetroPie and am having an issue with VICE.

    It only displays the bottom portion of the screen. See attached image. I have tried creating the sdl-vicerc file and adding the following 3 lines but it just makes it slightly bigger.

    VICIIDoubleSize=1
    VICIIScale2x=0
    WarpMode=0

    Thanks.

    http://supergameco.com.au

    Attachments:
    #92140
    Profile photo of buzz
    buzz
    Keymaster

    what version of retropie ? When did you last update ?

    Are you running vice with dispmanx enabled or disabled ? (check setup menu / Configure emulators to use dispmanx SDL)

    the configuration should be set up by default, so it should already have some default configuration lines in it. Then when you first save the config from vice, it will add the rest of the config.

    • This reply was modified 2 years, 1 month ago by Profile photo of buzz buzz.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar