B+ with RetroPie image won't recognize USB ports, but will with regular Raspbian

Home Forums RetroPie Project Everything else related to the RetroPie Project B+ with RetroPie image won't recognize USB ports, but will with regular Raspbian

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of imassakre imassakre 2 years, 2 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #86990
    Profile photo of imassakre
    imassakre
    Participant

    I’m a bit confused here. My friend just got a brand new model B+ today and he is using the same exact RetroPie 2.3 image that I am (the one from petRockBlog) and his Pi refuses to recognize anything plugged into the USB ports. He installed Raspbian and they work fine, but again stopped working when he switched back to the RetroPie image. I am really confused because we know his USB ports work, and that the RetroPie image works. Any tips on where to begin trouble shooting this?

    #86991
    Profile photo of buzz
    buzz
    Keymaster

    please download the 2.5.0 image and try with that.

    #86992
    Profile photo of imassakre
    imassakre
    Participant

    please download the 2.5.0 image and try with that.

    Thanks, I will post the results.

    #86996
    Profile photo of imassakre
    imassakre
    Participant

    Ok. So using the 2.5 image did indeed allow the USB ports to be recognized…any idea why this worked?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar