Atari Jaguar Emulation

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 4 replies, has 4 voices, and was last updated by Profile photo of  Anonymous 2 years ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #95006
    Profile photo of
    Anonymous

    I tried to download/install the Jaguar emulator. I get the folders, but I don’t see anything in ES. Is there a trick to this?

    Also, there were a gazillion alert messages of one sort or another during the install phase.

    Has anyone had success with this platform?

    thanks!

    #95009
    Profile photo of InsecureSpike
    InsecureSpike
    Participant

    have you added any roms to the jaguar rom folder?

    /home/pi/RetroPie/roms/atarijaguar/

    #95034
    Profile photo of trixster
    trixster
    Participant

    I can get it running fine but it’s incredibly slow. It’s unusable in it’s current state. Much like the Saturn emulation.

    #95040
    Profile photo of herbfargus
    herbfargus
    Moderator

    If your roms are .j64 you either need to add .j64 to the es_systems.cfg file or you can update the setup script and reinstall as the extension was just added to the code. But as stated above its far from operational in its current state even with rpi2 overclocked.

    #95049
    Profile photo of
    Anonymous

    ahhh. they were .j64, so that’s why they weren’t recognized.

    got it. given trixter’s post, I’ll probably just wait.

    appreciate the responses.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar