Another MAME question…. :)

Home Forums RetroPie Project New to RetroPie? Start Here! Another MAME question…. :)

RetroPie has a new website and forum. Please visit https://retropie.org.uk/ for the new site. The new forum is located at https://retropie.org.uk/forum/. This forum is left here as a read-only archive.

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of dankcushions dankcushions 1 year ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #121795
    Profile photo of electronictofu
    electronictofu
    Participant

    Hey guys,

    I’m a little lost. I’ve just upgraded to the Raspberry Pi 3 and the newest version of RetroPi. I am loading my ROMS via USB stick into MAME4All rom folder. I loaded Shinobi into the folder, and the game surprisingly works, I did nothing to it, no added BIOS or Neogeo Bios?

    Nothing else has worked yet and I’ve tried a dozen or so games from my rompack (0375B) A game for example Im tinkering with that does no work is Willow. I am going to attach a screen shot of both the Shinobi folder (Which works) and the Willow folder which as other games, does not.

    I just need some more help recognizing what files are here or needed, and if as zip or bios, within each game folder. So many videos and threads, still need some help… 🙂

    Attachments:
    #121803
    Profile photo of dankcushions
    dankcushions
    Participant

    if shinobi is not a neogeo game, it does not require a neogeo bios.

    you should start off reading https://github.com/retropie/retropie-setup/wiki/Managing-ROMs

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Forums are currently read only - please visit the new RetroPie forums at https://retropie.org.uk/forums/

Skip to toolbar